Standaard een QR-code voor betalingen afdrukken

Stap voor stap lijst

Geef je gasten de regie met booq Payment: booq Payment maakt het voor gasten mogelijk om via de QR-code op de kassabon of handheld af te rekenen wanneer zij willen. Gasten hoeven hierdoor nooit meer te wachten op personeel bij grote drukte. Bovendien scheelt het je team handelingen waardoor je met minder mensen méér kan doen. Meer weten? Klik hier

Wanneer er gebruik wordt gemaakt van booq Payment, wordt de QR-code altijd op de bon geprint bij het uitdraaien van een tussenrekening. Het is ook mogelijk om de bon met QR-code te printen bij de eerste bestelronde. Om dit in te stellen ga je naar de backoffice.

  1. Ga naar Algemeen beheer en klik op Algemeen.
  2. Bij Filiaal klik je op het potloodicoon om het Filiaal te bewerken. Klik vervolgens op Instellingen en ga naar booq Payment QR bon settings.
  3. Hier klik je op Print eerste ronde QR bon. Standaard is er ingesteld dat de bon met QR-code geprint wordt met de printer die aangesloten is op de vaste kassa of de handheld die in gebruik is. Je kunt er hier ook voor kiezen om de bon met QR-code te laten printen met een andere vaste printer, bijvoorbeeld de barprinter.

🎓 Stap-voor-stap instructies

Hoe hebben we het gedaan?

QR-code tonen

Contact