Verbinding

Stap voor stap lijst

Linksboven is 'het hamburgermenu' zichtbaar. Als je op dit hamburgermenu klikt, verschijnt er een lijst met features, waaronder ‘Instellingen'. Hier kun je algemene instellingen voor jouw kassasysteem inzien en wijzigen.

Onder het kopje 'verbinding' staan technische gegevens vermeld:

• Bij 'Servernaam/IP-adres' moet het IP-adres van de server waarop booq draait ingevuld worden; dit kun je eventueel afkijken bij een andere app of navragen bij onze Servicedesk.
  • Server poortnummer’ is het poortnummer van de booq-server; standaard 8080.
  • 'Server pad' is het pad naar de booq-server, dit is standaard booq.
  • 'POS-apparaatnaam' is de naam van het device, bijvoorbeeld 'handheld 1' of 'kassa 1'.
  • 'POS ID-nummer' is het unieke ID voor jouw app, deze kan niet gewijzigd worden.

Hoe hebben we het gedaan?

Menu- en bestelscherm

Weergave