De booq POS-app verbinden met uw systeem

Stap voor stap lijst

Nadat je de booq-app hebt geïnstalleerd, is de volgende stap deze in te stellen.

• Open de app en klik linksonder op "het tandwieltje" om naar 'Instellingen' te gaan.
  • Vul eventueel bij 'POS-apparaatnaam' een herkenbare naam van het device in (bijvoorbeeld "kassa bij bar"). Klik op "OK".
  • Vul bij 'Servernaam/IP-adres' het IP-adres van de server in. Klik op "OK".
  • Na het invullen verschijnt een melding dat het device succesvol is geregistreerd op de server. Via 'het pijltje linksboven' kun je terugkeren naar het inlogscherm.

Volgens kun je door middel van de inlogcode inloggen en de app gebruiken.

Hoe hebben we het gedaan?

App installeren

Uw booq POS-app updaten