Een tafel splitsen of verplaatsen

📱 Bekijk de video van de tutorial (Handheld)

Stap voor stap lijst

Open eerst de tafel die je wilt verhuizen, druk daarna op functieknop "Splits/verhuizen". Je krijgt een nieuw scherm.

Wanneer je direct op "Verplaats order" drukt, kun je de order verplaatsen naar een andere tafel. Eerst zie je de tafels van dezelfde wijk, maar je kunt ook naar een andere wijk verhuizen, met het pijltje linksonder, zodat je naar een andere wijk kan gaan en daar de juiste tafel kan kiezen; selecteer de tafel en bevestig dit met "OK".

Als je langer op een tafel drukt krijgt je een ander scherm, met daarin opties verplaatsen van order. Kies order verplaatsen, in dezelfde wijk een tafel waar deze naar verhuist moet worden, of anders linksonder het pijltje zodat je naar een andere wijk kan gaan en daar de juiste tafel kan kiezen.

Om order gesplitst/gedeeltelijk te verhuizen open je de desbetreffende tafel
  • Door het selecteren van artikelen en "verplaats order” in te drukken krijg je de keuze om de tafel te selecteren waarnaar verhuisd moet worden. Eerst zie je de tafels van dezelfde wijk, maar je kunt ook naar een andere wijk verhuizen.
Order gesplitst afrekenen
  • Wanneer de order gesplitst afgerekend moet worden, kun je de artikelen selecteren en hierna op de betaalwijze drukken. De order aan de rechterzijde zal dan afgerekend worden.
Order splitsen binnen dezelfde tafel
  • Om de order te splitsen maar wel op dezelfde tafel moet blijven kun je de artikelen selecteren en hierna druk je op "Order splitsen". Er wordt nu een 2e order op dezelfde tafel gemaakt.
Orders samenvoegen
  • Wanneer je meerdere orders wilt samenvoegen tot één order druk je op de knop "Voeg samen" hierna kun je aangeven welke tafels je wilt samenvoegen.
  • Als je langer op een tafel drukt krijg je een ander scherm, met daarin de optie samenvoegen orders. Met samenvoegen gaat dit op dezelfde manier, of op dezelfde tafel orders samen voegen, klik op "OK", anders selectie van tafels die samengevoegd moeten worden.

Hoe hebben we het gedaan?

Een overzicht van de algemene functies voor een open tafel

Flexibel betalen tijdens bezoek