Keuzemenu’s App

📱 Bekijk de video van de tutorial (Handheld)

Stap voor stap lijst

Een keuzemenu bestaat uit meerdere gangen, waarbij een gast per ronde een keuze moet maken.

Binnen booq POS is het mogelijk om een keuzemenu aan te maken.

Wanneer je op het artikel "3-gangen-keuzemenu" klikt, verschijnt er een pop-up die de daarbij behorende gerechten weergeeft. Je selecteert een gerecht door op het bolletje te klikken. Het tekstballon-icoon geeft je de mogelijkheid om een opmerking in te voeren. Bij het 'boekje-icoon' vind je de gangbare toevoegingen die je voorgedefinieerd hebt in de backoffice. Door op "volgende" te klikken, doorloop je alle keuzes van het menu.

Het kan zijn dat de gast nog niet weet wat de dessertkeuze is. Door in de pop-up op "Ok" te klikken, zie je op de bon een onvolledig menu staan, want het dessert is nog niet gekozen. Door op het menu in de bon te klikken en vervolgens op "wijzigen" kun je het menu wijzigen. Dus bijvoorbeeld een dessert toevoegen, of een andere gerecht uit het keuzemenu kiezen.

Wanneer de gast geen dessert wenst, klik je op het menu en vervolgens op "splits". Hierdoor worden het voor- en hoofdgerecht berekend voor de losse prijs en is de gast voordeliger uit, dan wanneer de prijs van het 3-gangenmenu wordt berekend.

🎓 Stap-voor-stap instructies

Hoe hebben we het gedaan?

Flexibel betalen tijdens bezoek

Schermfuncties

Contact