Functies van dashboard

Stap voor stap lijst

  • Welkom bij de booq backoffice. Je start op het dashboard. Dit is de eerste pagina waar je op terecht komt als je inlogt. Hier zie je een overzicht van de omzet die live wordt bijgehouden. In 1 oogopslag zie je onder andere hoeveel omzet je vandaag hebt gedraaid, in hoeveel transacties dat is gedaan, het gemiddelde bestedingsbedrag en eventuele openstaande orders.
  • De backoffice is gemaakt voor een desktopomgeving. Het dashboard is wel te bereiken vanaf een mobiele telefoon, maar je kunt dan echter niet verder navigeren.
  • Heb je meerdere filialen, dan heb je linksboven de optie om een 'Filiaal' te selecteren. Je krijgt dan enkel de omzet van dat filiaal te zien. Maar standaard staat deze dus op alle filialen.
  • Vanaf het dashboard navigeer je verder in de backoffice. Deze is onderverdeeld in vier categorieën: 'Artikelen', 'Financiën', met rapportages en dergelijke, 'Algemeen beheer' en 'Betalen'. Je kunt per onderdeel van de backoffice een tutorial vinden door verder te navigeren in booq tutorials.

🎓 Stap-voor-stap instructies

Hoe hebben we het gedaan?

Wachtwoord wijzigen

Contact