Producten beheren en nieuwe maken

Stap voor stap lijst

Bij 'Artikelen' kun je artikelen aanmaken, die hierna beschikbaar zijn om aan de menukaart(en) toe te voegen. Voor het aanmaken van een artikel moet er een artikelgroep zijn waarbinnen het artikel komt te vallen. In de video over Artikelgroepen vind je een uitleg hoe je deze kunt aanmaken. Standaard is booq POS al voorzien van artikelgroepen.

  1. Om een bestaand artikel te wijzigen, druk je op "het potloodicoon" naast het artikel. Hierna kom je in het scherm om de artikelen te wijzigen.
  2. Om een artikel te kopiëren, druk je op "het kopieericoon" naast het artikel. Hierna zal het artikel gekopieerd worden met de artikelnaam aangevuld met (kopie). Dit is een handige manier om snel gerelateerde producten toe te voegen aan het systeem.
  3. Om een artikel te verwijderen, druk je op "het prullenbakicoon" naast het artikel. Hierna bevestig je het verwijderen door op "Ok" te drukken. Verwijderde artikelen kunnen niet meer hersteld worden, historische verkopen worden nog wel weergegeven.
  4. Om een nieuw artikel toe te voegen, druk je rechtsboven op "Artikel toevoegen". Voor een overzicht van alle instellingen kun je de video Artikeldetails bekijken.

🎓 Stap-voor-stap instructies

Hoe hebben we het gedaan?

Productdetails aanpassen in de lijstweergave

Producten vinden met de zoekfunctie en filter

Contact