Vaste kortingen voor je winkels toevoegen en beheren

Met standaard kortingen kun je voor een bepaald filiaal een korting instellen die voor de hele enterprise geldt. Dit stel je in in de backoffice. Als voorbeeld voor een promotionele actie, waarbij deze functie kan worden toegepast: In juni geven we 1% korting per graad celsius boven 15 op ons terras en in het gehele restaurant."

Stap voor stap lijst

1. Ga naar de backoffice.
  2. Ga naar Algemeen beheer > Algemeen.
  3. Je ziet een overzicht van alle filialen. Klik op "het potloodicootje" voor het filiaal dat je wilt bewerken.
  4. Onder Standaard kortingen in het linker menu kun je een korting toevoegen.
  5. Klik op +rij toevoegen.
  6. Je kunt voor een korting nu de volgende details invoeren:
  • Je kunt bij de Beschrijving de naam van de korting aanpassen.
  • Bij de Waarde kun je een getal invoeren dat dan wel een percentage of euro betekent, afhankelijk van de instelling helemaal rechts.
  • Het prullenbakje kan worden geklikt om de korting weer te verwijderen.
Let up: Deze korting geldt nu voor het hele filiaal.