Omzetrapporten genereren en exporteren

Stap voor stap lijst

Via 'Financiën > Omzetrapport' zijn de artikelen en omzetgroepen op te vragen van een te selecteren dag of periode. Voor 'Deze maand' is automatisch de gehele maand geselecteerd.

• Druk rechts op "Genereren" en je ziet alle artikelen en groepen verschijnen welke die maand verkocht zijn.
  • Door op de 'datum' te klikken kun je ook een eigen periode selecteren.
  • Selecteer de 'Vanaf datum' direct gevolgd door de 'tot en met datum'.
  • Nu zie je de datum ingevuld en druk weer op "Genereren" om het scherm te verversen.

De gegenereerde gegevens kun je downloaden als PDF-, CSV- of XLS-bestand. Buiten het artikelen-rapport kan er ook gekozen worden voor de omzetgroepen, artikelgroepen en prijslijn.