Geldlades toevoegen en beheren

Stap voor stap lijst

Standaard wordt het booq-systeem voorzien van één geldlade. Wanneer je geen geldlade gebruikt is het niet mogelijk om vanuit de app te zien hoeveel één bediende heeft omgezet; de omzet wordt dan per sessie weergeven ipv per medewerker dienst. Je kunt eventueel meerdere geldlades aanmaken.

Om een geldlade toe te voegen druk je rechtsboven op "+Geldlades toevoegen".

1. 'Naam': voer een naam in van de geldlade.
  2. 'Meerdere diensten toegestaan': indien meerdere gebruikers de geldlade mogen gebruiken.
  3. 'Zichtbaar in app': bepaal of de geldlade zichtbaar is.
  4. 'Sorteer volgorde': bepaal de volgorde van weergave in de app.
  5. Klik vervolgens rechtsonder op "opslaan" en de geldlade is gemaakt.