Onverwachte betalingen

Stap voor stap lijst

Ga linksboven naar het menu en klik op "Onverwachte betalingen". Hier komen orders te staan die dubbel zijn betaald of waarvan de betaling niet gekoppeld kan worden aan een order. Een voorbeeld van een situatie waarin dit kan voorkomen is wanneer er op hetzelfde moment zowel via booq Payment als via de kassa wordt betaald.

Op het scherm is een filter zichtbaar waarmee gezocht kan worden op datum en tijd. Klik onderin het scherm op het zoekresultaat. Op het weergavescherm is de order zichtbaar die dubbel is betaald.

Hoe hebben we het gedaan?

QR-code tonen