Hoe wijzig ik de QR-betalingsberichten?

Magdalena Stoyanova Bijgewerkt door Magdalena Stoyanova

In deze tutorial laten we u zien hoe u de QR-betalingsberichten kunt wijzigen.

🕹️ Interactieve tutorial

Stap voor stap

1. De eerste stap waarmee u QR-betaalberichten kunt wijzigen, is door op Selfservice te klikken.
  2. Klik vervolgens op Verkoopkanalen .
  3. In het overzicht van het verkoopkanaal klikt u op het potloodpictogram , naast de optie QR - Betalen.
  4. Er verschijnt een nieuw venster, klik op Inhoud in het menu.
Let op: Afhankelijk van de instellingen die u heeft gekozen bij het aanmaken van het verkoopkanaal QR Ordering, worden er verschillende tekstvelden weergegeven.
  1. Je kunt een persoonlijk bericht schrijven in het bijbehorende tekstveld wanneer een gast een bestelling plaatst en de optie Later betalen kiest en vervolgens de hele bestelling betaalt.
  2. Wanneer een gast een bestelling plaatst en kiest voor de optie Betaal later, kunt u in het bijbehorende tekstveld een persoonlijke boodschap schrijven.
  3. Wanneer een gast een bestelling plaatst en direct betaalt, kunt u in het bijbehorende tekstveld een persoonlijke boodschap schrijven.
  4. Vergeet niet op Opslaan te klikken, zodat de aangebrachte wijzigingen niet verloren gaan.
Het is niet nodig om een ​​provisioning te verzenden, omdat de toegevoegde tekst automatisch wordt bijgewerkt.

Dat is het. U weet nu hoe u QR-betalingsberichten kunt wijzigen.

🎓 Downloadbare PDF

Hoe hebben we het gedaan?

Onverwachte betalingen