Schermfuncties

Stap voor stap lijst

Binnen de app zijn er features, welke beschikbaar zijn wanneer je een knop langer ingedrukt houdt (de zogenaamde long press).

• Onder de bon zie je het numerieke toetsenbord en de meest gebruikte betaalmethoden staan. Standaard kunnen er 3 betaalmethoden weergeven worden. Wat je ook kunt doen, is het ontvangen bedrag invoeren, waarna de bon het teruggave bedrag laat zien.
  • Wanneer een artikel is bevestigd oftewel geregistreerd, wordt deze op de bon lichtgrijs van kleur. Je kunt het artikel opnieuw aanslaan, door het artikel kort in te drukken en op "meer" te tikken. Hiermee kun je eenvoudig een eerdere bestelling herhalen. Wat ook mogelijk is, is meerdere artikelen selecteren waarop je korting wil geven via de feature korting. Of meerdere artikelen verwijderen. In het hoofdstuk Artikelfuncties worden deze functies uitgelegd.

Indien je hiertoe niet bevoegd bent, zal er een invoerscherm komen waarin de bevoegde een managerscode in dient te voeren.

• Wanneer het artikel zwart en dik gedrukt is, is het artikel nog niet bevestigd.
  • Wanneer je op de balk "totaalbedrag" tikt, wordt de bon gesloten. Wanneer je de balk langer ingedrukt houdt, kom je in het betaalscherm.
  • Wanneer je de functietoetsen wilt uitschuiven, swipe je van onder naar boven.

Hoe hebben we het gedaan?

Keuzemenu’s App

Statiegeld retourneren