Aanmelden/Afmelden

Sylvester Bekkerin Bijgewerkt door Sylvester Bekkerin

Stap voor stap lijst

Aanmelden

Binnen booq kunnen jij en je medewerkers zich aanmelden met een inlogcode.

• Wanneer je met een inlogcode wil werken, vul je een cijfercode in en klik je op "Inloggen" om je aan te melden.
  • De eerste keer dat je inlogt op een dag krijg je de vraag om een geldladedienst te selecteren. Deze is nodig voor je rapportage in de cloud. Selecteer de geldladedienst waarmee je wil werken. Klik vervolgens op "OK".

Afmelden

Om je af te melden, ga je linksboven naar 'het hamburgermenu' en klik je onderaan op "Afmelden".