App-links maken voor je POS-apparaten (handhelds, tablets)

Stap voor stap lijst

In de booq-app heb je de mogelijkheid om links aan te maken die naar een website verwijzen. Na het selecteren van de betreffende link zal de app automatisch de browser van het device openen en de website weergeven. Dit is bijvoorbeeld handig als je booq-reserveringen gebruikt of een veelgebruikte website snel wilt kunnen inzien.

App Link aanmaken

Om een app link toe te voegen, klik je op "+App link toevoegen". Geef de app link een herkenbare 'naam', vul de 'url' van de website in, en klik rechtsonder op "opslaan".

App Link wijzigen

Om een app link te wijzigen druk je op "het potloodicoon" naar de app link die je wilt aanpassen. Hierna verschijnt het scherm om de app link aan te passen. Vergeet niet om op te slaan.

App Link verwijderen

Om een app link te verwijderen druk je op het "prullenbakicoon" naast de link die je wilt. Hierna bevestig je het verwijderen door op "ok" te drukken. Let op: Verwijderde app links kunnen niet meer hersteld worden.