Inhoudsopgave

Downloads

POS App

booq web app-software voor installatie op booq POS displays en handhelds.

•  Dit softwarepakket bevat de installatieversie van Android (APK).
Houd er rekening mee dat deze software alleen mag worden gedownload en geïnstalleerd wanneer je hiertoe bent geïnstrueerd door het booq POS ondersteuningsteam.

Android: booq web app
Android: booq mobiele app

Apple / iOS

Ga naar booq POS in de Apple store.

Personeelsplanner App

Om de personeelsplanner app te gebruiken dien je de app te downloaden en vervolgens de systeemnaam in te vullen. De systeemnaam is wat achter planning.nu/… komt te staan en is voor ieder bedrijf specifiek. Onder een systeemnaam kunnen meerdere vestigingen bestaan in de personeelsplanner.

Alle medewerkers gebruiken dezelfde systeemnaam om in de app te kunnen inloggen, gevolgd door hun eigen e-mailadres en wachtwoord. Nieuwe medewerkers dienen wel eerst uitgenodigd te zijn door een beheerder.

De personeelsplanner is er als app voor zowel Android als iOS/iPadOS:

1. Download de app.
  2. Voer vervolgens de systeemnaam in, gevolgd door je e-mailadres en wachtwoord.
  3. Lukt het je niet om in te loggen? Neem dan contact op met je leidinggevende.

Tafelreservering App

Om de tafelreservering app te gebruiken dien je de app te downloaden en vervolgens je eigen e-mailadres en wachtwoord in te stellen.

booq Tafelreservering is er als app voor iOS/iPadOS:

1. Download de app.
  2. Voer vervolgens je e-mailadres en wachtwoord in.
  3. Lukt het je niet om in te loggen? Neem dan contact op met je leidinggevende.