Een product toevoegen en de wijzigingen naar de frontoffice sturen

Hoe je een nieuw artikel aan het assortiment toevoegt en daarna aan een specifiek menu lees je in deze tutorial.

Stap voor stap lijst

Artikel toevoegen aan assortiment
  1. Ga naar Artikelen > Artikelen.
  2. Klik rechtsboven op + Artikel toevoegen.
  3. Vul de details in van het artikel, zie ook Artikel details, daarna opslaan.
Zie ook Artikelen beheren, je kunt bijvoorbeeld ook artikelen kopiëren, direct vanuit het artikel overzicht.

Ga naar Menu's en selecteer het juiste menu, waaraan het artikel moet worden toegevoegd.

1. Vanuit de rechter kolom sleep je het nieuwe artikel in de midden kolom, bepaal daarom eerst via de uitklap icoontjes het beoogde submenu voor het betreffende artikel, een nieuw dessert plaats je bijvoorbeeld in food > desserts.
  2. Vind het nieuw toegevoegde artikel in de rechter kolom en sleep het naar het juiste submenu.

Voordat de wijzigen effect hebben, zul je de wijzigen moeten versturen naar de locatie.

1. Ga naar Algemeen beheer > Algemeen.
  2. Klik rechtsboven op VERZENDEN.

Hoe hebben we het gedaan?

Composieten maken van meerdere artikelen

Productdetails aanpassen in de lijstweergave