Betaalwijzen koppelen in Combidesk

Diaa Elhimdi Bijgewerkt door Diaa Elhimdi

Deze korte instructie voorziet in het koppelen van nieuwe betaalwijzen. Deze betaalwijzen zijn aangemaakt in de booq Backoffice en worden in jouw Combidesk portaal getoond.

Indien je niks aanpast in het portaal van Combidesk, dan worden de nieuwe betaalwijzen op een Default rekening geboekt die bij jullie onboarding is gedefinieerd.

1. Login op www.combidesk.com met de bij jou bekende gegevens indien de site niet automatisch inlogt.
  1. Klik in het dashboard op het icoon met het potlood om de betreffende koppeling te bewerken.

1. Scroll op de getoonde pagina naar onderen tot je ziet Bewerk configuratie en klik hierop.
  1. Scroll in de configuratie naar beneden tot je bij het kopje Configuratie betaalmethoden bent. Zoek in de lijst met betaalwijzen de twee nieuw toegevoegde betaalwijzen en koppel deze aan de gewenste rekening

1. Scroll daarna helemaal naar beneden tot je bij de knop Opslaan en terug bent. Klik hier op en je bent klaar.

Hoe hebben we het gedaan?

Betaalwijzen koppelen in Omniboost