Gangen toevoegen en beheren

Stap voor stap lijst

Binnen booq kun je verschillende gangen aanmaken, hiermee wordt de volgorde van de artikelen bepaald op de productiefaciliteit.

Gang toevoegen

Om een gang toe te voegen, druk je op "+ Gang toevoegen".

1. 'Naam': vul de naam in van de gang.
  2. Sorteer volgorde: elke gang heeft een numerieke volgorde. Een gang met nummer 10 zal geprint worden vóór een gang met nummer 11.
  3. 'Toon in App': indien uitgeschakeld is de app niet beschikbaar voor het wisselen van een gang, de werking is er wel, bijvoorbeeld voor de dranken, die worden wel gesorteerd, maar kunnen niet qua gangen veranderd worden.
  4. 'Afwijkende tekst': vink deze functie aan indien je een andere tekst op de bon wilt dan opgegeven als naam.
  5. 'Productiebon tekst': Je kunt hier een afwijkende tekst aangeven voor op de productiebon, hierdoor kun je bijvoorbeeld ook *** (tekens zoals sterretjes gebruiken) als scheiding tussen de gangen.

Gang wijzigen

Om een gang te wijzigen druk je op "het potloodicoon" naast de gang. Hierna kom je in het scherm om de gang te wijzigen.

Gang verwijderen

Om een gang te verwijderen drukt je op "het prullenbakicoon" naast de gang. Hierna bevestig je het verwijderen door op "Ok" te drukken. Let op: verwijderde gangen kunnen niet meer hersteld worden, je zult de gang dus opnieuw moeten aanmaken en koppelen bij de artikelgroep of artikelen.