Handmatig instellen van een zoemer/zoomer

Diaa Elhimdi Bijgewerkt door Diaa Elhimdi

Stappen

Bij gebruik van een losse Keuken- of Barprinter is het mogelijk om een zoemer aan te sluiten. Deze zoemer produceert een luide pieptoon elke keer dat er een bestelling wordt geplaatst.

Opmerking: Een printer heeft slechts 1 rj-11 poort waarop een kassalade of een pieper kan worden aangesloten, deze kan daarom niet op de kassabonprinter worden gebruikt als er een kassalade is aangesloten.
  1. Ga naar Algemeen beheer
  2. Klik op Printers
  3. Druk op het potloodicoon om uw printer te bewerken
  4. Selecteer dropdown voor Driver
  5. Selecteer het EPSON TMT-88 GROOT- stuurprogramma
  6. Sla de wijzigingen op door op Opslaan te klikken
  7. Stuur deze wijzigingen naar de server via Algemeen beheer -> Algemeen -> Verzenden

🎓 Stapsgewijze instructies

Hoe hebben we het gedaan?

Printer toevoegen en beheren