Aanleveren van QR-codes

Stap voor stap lijst

QR-codes exporteren (voor drukwerk)

1. Ga naar Self-service > QR-codes
  2. In je scherm zie je nu voor welke salespoints er QR-codes zijn aangemaakt.
  3. Je selecteert nu de salespoints waarvoor je QR-drukwerk wilt maken door het vakje vooraan de regel te selecteren.
  4. Klikt op de button "downloaden", er komen 2 opties.
  • Voor het aanleveren van het juiste bestand voor extern QR-drukwerk, selecteer je de optie "download CSV".
  • Wanneer je kiest voor de optie "download PDF" wordt er direct een bruikbare QR-code geëxporteerd, die naar wens af te drukken is.
Let op! Er wordt alleen van de geselecteerde zichtbare items een export gemaakt.

Hoe hebben we het gedaan?

Bijbestellen via QR-code op tafel